23 mei 2016

Persoonlijke momenten

DEF EH Logo CMYK-07 klein

 

DEF EH Logo RGB-08 klein Investeringsmomenten

Je staat voor een grote investering zoals de aankoop van een gebouw, auto, machines… Deze momenten worden op basis van berekeningen grondig besproken. We bekijken de mogelijkheden met een kritische blik aangepast aan jouw wensen en noden.

DEF EH Logo RGB-08 klein Groeimomenten

Je staat voor een enorm groeimoment zoals het in dienst nemen van je eerste werknemer, verhuizen naar een grotere locatie… Deze momenten worden besproken alvorens uitgevoerd te worden. We bekijken de financiële implicaties van de verschillende mogelijkheden.

DEF EH Logo RGB-08 klein Onzekere momenten

Je loopt een grote bestelling of een groot contract mis, de verkoop loopt niet zoals verwacht… We kijken of er een specifieke reden is waardoor deze onzekere situatie tot stand kwam. Ik overloop samen met jou de diverse mogelijkheden op financieel gebied om de mindere periode te overbruggen. Ik kijk mee naar de mogelijkheden om deze mindere periode actief om te buigen of breng je in contact met mensen die je actief kunnen ondersteunen om de werking van je bedrijf te optimaliseren.

DEF EH Logo RGB-08 klein Succesmomenten

Elk succesmoment is een momentje om te delen. Zie je die succesmomentjes zelf niet? Of heb je nood aan een schouderklopje, een woordje van bevestiging…? Dan zal ik er voor je zijn.